Tegelwerk

Bij Timmer en tegelzetbedrijf Oosterbroek kunt u terecht voor tegelwerken voor wanden, vloeren en diverse andere toepassingen. Tegelzetbedrijf Oosterbroek staat bekend als een gerenommeerd en vakkundig tegelzetbedrijf op het gebied van alle keramische wand- en vloertegel, Belgisch Hardsteen en diverse andere soorten natuursteen.
Ons werkterrein bevindt zich in de particuliere en bouw sector waarbij prijs, kwaliteit ťn klanttevredenheid de belangrijkste motivatie is.

Wij staan er open voor om samen met u leuke ideeŽn te bedenken en u te adviseren om vervolgens uw ideeŽn in de praktijk uit te voeren.

Mensen zoals u, die de tijd nemen om hun woonwensen op rijtje te zetten, om er samen met ons een realiseerbaar geheel van te maken. Maar belangrijk is ook het advies op het gebied van bestaande vloeren en wanden en de te gebruiken bevestigingsmethode van bijvoorbeeld poeder of pastalijm. U neemt tenslotte tegels voor vele jaren.

Onze ervaring leert ons, dat vele bedrijven en particulieren ons inschakelen voor het uitvoeren van tegelwerk naar eigen ontwerp. De mogelijkheden die wij u kunnen bieden zijn dan ook vrijwel onbeperkt en dus is het onmogelijk om deze alle op onze website te tonen. Wij maken dan ook graag een afspraak met u om uw specifieke wensen te bespreken.